Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ουσιαστική ενίσχυση της ρευστότητας – Εξόφληση Τιμολογίων

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ-ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: “Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και συγκεκριμένες προτάσεις τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία”

Το Επιμελητήριο Πιερίας από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά τα γεγονότα που αφορούν στην εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και ειδικότερα όλα όσα σχετίζονται με τις συνέπειες στην οικονομία και στον επιχειρηματικό κόσμο.
“Ως γνωστόν, έχουμε ήδη προβεί σε μία σειρά παρεμβάσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να βοηθήσουμε από την πλευρά μας στην κατεύθυνση της υποστήριξης των επαγγελματιών που πλήττονται από την πρωτόγνωρη κατάσταση.
Σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλλει το Επιμελητήριο Πιερίας, καταθέτουμε ακόμη μία πρόταση, αυτή τη φορά για τη βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας, μέσω της λήψης ενός στοχευμένου μέτρου που αφορά στην εξόφληση των τιμολογίων των προμηθευτών” δηλώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.
Δείτε το πλήρες κείμενο του υπομνήματος στο συνημμένο αρχείο.

Προηγούμενο Επιστολή Επιμελητηρίου Πιερίας σχετικά με τα ενοίκια των υποκαταστημάτων επιχειρήσεων προς τους Υπουργούς Οικονομίας & Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας